Cupcakes recepten

Wil je zelf graag cupcakes maken?  Wij plaatsen de lekkerste,  leukste en feestelijke cupcakes recepten voor je.  Zodat je altijd en overal  kunt genieten van je  eigen overheerlijk gemaakte cupcakes.

Deze kleine gebakjes zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Tegenwoordig is er bijna geen high tea of verjaardag meer denkbaar zonder lekkere cupcakes.  Er zijn tal van workshops voor het bereiden van cupcakes. Maar met de recepten van cupcakes-maken.nl maak je snel en eenvoudig overheerlijke cupcakes vanuit je eigen huis, zodat je iedereen van je eigen gemaakte cupcakes kunt laten genieten.

Er zijn veel verschillende cupcake recepten te vinden, zo zijn er recepten met fruit, chocola, topping, vulling en nog veel andere speciale recepten.  Doordat er zoveel verschillende recepten zijn van cupcakes, zijn er ook erg veel liefhebbers. Door de vele variaties en verschillende smaken geniet iedereen van deze lekkere kleine cakejes.

Kijk tussen onze overheerlijke recepten en ga direct aan de slag!

De lekkerste cupcake recepten

vanille cupcakes

Vanille cupcakes

Dit overheerlijke vanille cupcake recept is eenvoudig te maken. Dit populaire recept is overal bij te serveren, en wordt erg vaak geserveerd bij een gezellige high tea.

Lees meer

Cupcakes met MonChou topping

Heerlijk cupcakes met MonChou topping. Maak aan de hand van dit recept zelf cupcakes met MonChou Topping. Gemakkelijk en eenvoudig cupcakes maken.

Lees meer

Fruitige cupcakes wit

Deze fruitige cupcakes wit zijn heerlijk, zelf zijn we er dol op! Dit lekkere cupcakes recept is gemakkelijk te bereiden. Wacht niet langer en begin met snel met je eigen cupcakes maken, het cupcake recept is voor 12 cupcakes.

Lees meer

TIP: Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes zijn overheerlijke cupcakes die erg populair zijn onder de vrouwen. Deze cupcakes zijn niet alleen lekker maar zien er ook nog eens prachtig uit.

Lees meer
Chocolade-cupcakes

Chocolade cupcakes

De lekkerste chocolade cupcakes maken? Met dit simpele recept maak je zelf lekkere chocolade cupcakes. Begin met het maken van…

Lees meer