Chocolade cupcakes

De lekkerste chocolade cupcakes maken? Met dit simpele recept maak je zelf lekkere chocolade cupcakes.

Ingrediënten:

– 125 gram boter op kamertemperatuur
– 125 gram kristalsuiker
– 125 gram zelfrijzend bakmeel
– 2 eetlepels melk
– 2 eieren op kamertemperatuur
– 4 eetlepels cacaopoeder

Begin met het maken van het basisrecept cupcakes. Nadat het basisrecept klaar is kunnen er 4 eetlepels cacaopoeder vermengd met 4 eetlepels warm water worden toegevoegd aan het beslag. Mix het beslag nog even goed door elkaar en het is klaar!

Nu het beslag klaar is kan je de cupcakes vormpjes gaan vullen. De cupcakes zijn gemakkelijk te vullen met eetlepels. Zorg ervoor dat de cupcakes voor twee derde gevuld zijn zodat ze goed kunnen rijzen en straks een mooie vorm krijgen.

Bak de cupcakes voor 20 tot 25 minuten in de oven op een temperatuur van 170 ℃.

De chocolade cupcakes zijn klaar!

Chocolade-cupcakes